• Güve Duvar Asma Goblen Vintage Pembe Güve Duvar Dekorasyon Bez Goblen Boho Ev Dekorasyon Luna Ay Fazı Goblen Görüntü 0
  • Güve Duvar Asma Goblen Vintage Pembe Güve Duvar Dekorasyon Bez Goblen Boho Ev Dekorasyon Luna Ay Fazı Goblen Görüntü 1
  • Güve Duvar Asma Goblen Vintage Pembe Güve Duvar Dekorasyon Bez Goblen Boho Ev Dekorasyon Luna Ay Fazı Goblen Görüntü 2
  • Güve Duvar Asma Goblen Vintage Pembe Güve Duvar Dekorasyon Bez Goblen Boho Ev Dekorasyon Luna Ay Fazı Goblen Görüntü 3
  • Güve Duvar Asma Goblen Vintage Pembe Güve Duvar Dekorasyon Bez Goblen Boho Ev Dekorasyon Luna Ay Fazı Goblen Görüntü 4
  • Güve Duvar Asma Goblen Vintage Pembe Güve Duvar Dekorasyon Bez Goblen Boho Ev Dekorasyon Luna Ay Fazı Goblen Görüntü 5

Güve Duvar Asma Goblen Vintage Pembe Güve Duvar Dekorasyon Bez Goblen Boho Ev Dekorasyon Luna Ay Fazı Goblen

5
₺30.92 ₺56.15
  • Kullanılabilirlik: Stoklarımızda
  • Kategori: süsler

Ürün açıklaması

Tanım

Ürün Adı: Moda Goblen Malzeme:100% Polyester Stil:Fırça Boyutu: 4 Boyutu seçebilirsiniz gibi.Kullanım: Goblen, Plaj Havlusu, Piknik Paspasları, Yatak Örtüsü , Kanepe sandalye kılıfı , Masa Örtüsü , Duvar Sanatı , Battaniye, Yoga Paspasları ve Tavanlar.

Farkına varmak

1.El kesimi ve el kontrollü dikiş nedeniyle, %2 daha büyük veya daha küçük boyuta izin verilir . 2.Işık parlaklığının neden olduğu resim ile gerçek öğe arasında hafif bir fark vardır 3.Goblen orta deterjan ve hava kuru ile makinede yıkanabilir Damla nakliye , toptan ve özelleştirilmiş sunabiliriz, bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız.

İpuçları: Ürünün nakliye nedeniyle bazı kırışıklıkları olabilir, elle yıkadıktan sonra ütüyle ütülenmesi önerilir.

S: Senden indirebilir miyim?

A: bizden damla nakliye avantajları: Dropship bir patron gibi, diğerleri bize bırakın.

1.Hızlı hizmet, yüksek kaliteli ürünler ve rekabetçi fiyatlar ile güvenilir bir üreticiyiz; Para kazanmanız çok muhtemel.

2. Güvenli dropshipping sunuyoruz ve fatura, pazarlama materyalleri veya diğer bilgiler olmadan sizin için göndereceğiz.

3. İşinizi geliştirmek ve korumak için size daha iyi özelleştirme ve özel ürün hizmeti sunuyoruz.Minimum Sipariş Adedi yok.

4. Siparişi CSV veya XLS Dosyası üzerinden yerine getirebiliriz.

5.Belirli miktarda dropship siparişine ulaşın, sizin için ücretsiz sipariş veriyoruz.

Filigransız resimlere ihtiyacınız varsa, ürün açıklama sayfasından indirebilirsiniz.Uygun resim yoksa, lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

Size yardımcı olmak için çok istekliyiz ve sizinle güçlü bir iş ortaklığı kurmak istiyoruz.

S: Daha fazla indirim alabilir miyim?

C: Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Mağazamızda sabit miktarda indirim ve kupon var, şartları yerine getirirseniz kullanabilirsiniz.Listelenen fiyatımız dikkatlice hesaplandığından ve zaten sınırlı kar bıraktığından daha fazla indirim sunamıyoruz, anlayabileceğinizi umuyoruz.

S: Ürünü özelleştirebilir miyim?

C: Mağazamızdaki çoğu ev tekstili ürünü için tasarım ve boyutu özelleştirebiliriz.Dahil: Nevresim, yastık kılıfı, yastık, goblen, battaniye, plaj havlusu, minder örtüsü vb.

Daha fazla bilgi için lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

S: Rus müşterilerin neden pasaport bilgilerini doldurmaları gerekiyor?

C: Sipariş verirken, pasaport bilgileriniz Rusya'daki yerel gümrükler tarafından istenecektir.Lütfen bilgilerinizin asla üçüncü tarafa bildirilmeyeceğinden ve www.ajmuzik.com.tr hakkında bilgi vermenin sizin için güvenli olduğundan emin olun.

S: Siparişim ne zaman gönderilecek?

C: Tamamen paketinizi 1-3 gün içinde, en fazla 5 gün içinde düzenlememiz gerekiyor.Acil bir sipariş ise, sipariş verirken lütfen açıklamalar yapın veya sizi teşvik etmek için müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

S: Paket ne zaman gelecek?

C: Paketler genellikle tatiller ve hafta sonları hariç 7~20 iş günü içinde gelir.Ülkenizin gönderim süresi resmini bu sayfanın sonunda görüntüleyebilirsiniz.

S: Brezilya, Meksika ve Şili'de gecikmeli lojistik.

C: Parseliniz ülkenize geldiyse, Brezilya, Meksika ve Şili'deki posta sistemi genellikle yavaş olduğundan biraz daha zaman verebileceğinizi umuyoruz.Hala 2 hafta içinde almazsanız, lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

S: Öğeden memnun değilim.

A: istediğiniz gibi iade veya iade!

Ürünümüzden memnun değilseniz, lütfen müşteri hizmetlerimizle serbestçe iletişime geçin, sorunu çözmek ve size memnun bir cevap vermek için konuşabiliriz.

S: İade politikanız nedir?

A: İade politikamız: malların kalite sorunu ise veya mallar hata gönderiyorsa, tam geri ödeme sunuyoruz; Alıcılar yanlış malları satın aldıysa, alıcının iade edilen malları navlun ödemesi gerekir, ayrıca tam bir geri ödeme de olabilir.

S: Geri ödemeyi ne zaman alacağım?

A: iadeler www.ajmuzik.com.tr tarafından 3-15 gün içinde devam edecektir.Bununla ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen Alipexpress müşteri hizmetleri ile iletişime geçin!Teşekkürler.

Tüm mesajlar 24 saat içinde cevaplandırılacak, mutlu hizmetiniz bize garanti edilecektir.

Etiketler: cavali ev dekorasyonu, kalın dekor, aome yatak odası dekorasyon, ev aksesuarları tasarımı, dekorasyon arco ev, tanımsız pantolon, mod boho, vuse vintage dekor, yapışkanlı duvar halısı kare, etsy goblen.

sku: w9739

Dizayn Estetik Duvar Sanatı
Desen YAZILI
Tarz Jakar
Halı Satışı Toptan ve Damla Nakliye
Desen Türü Çiçek
Kaynak Anakara Çin
Temizleme Tipi El Yıkama
Şekil Dikdörtgen
Marka Adı Seni istiyorum
Teknik Serbest Form
Model Numarası duvar halısı
Malzeme 100% Polyester

Dayalı 1 Yorumlar

image
Anonymous
2022-09-16
5

Malların kalitesinden memnunum, ancak teslimat 3 hafta ertelendi... Kumaş yoğun, baskı kalitesi memnun

İnceleme ekleme

— Siz de beğenebilirsiniz

İlgili ürünler

₺43.44 ₺30.35
5 Yıldızlıdakiler

Malzeme: alaşım paket: bir bilezik notlar: 1. herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. 2. üretim toleransları nedeniyle, partiler arasında çok küçük boyutsal farklılıklar olabilir.

₺57.48 ₺16.12
5.00 Yıldızlıdakiler

Lüks marka yeni tasarım!yüksek kalite garantisi! miktar: 1 adet stil:sevimli, moda, kafatası kolye, hip hop punk kolye erkekler için amaçlar: yıldönümü, parti, hediyeler(sevgililer günü, anneler günü, noel) sevgiliniz, aileniz,arkadaşınız ve iş arkadaşlarınız için iyi bir hediye daha çekici, zarif, güzel ve çekici merhaba!mağazamı ziyaret etmenizi bekliyoruz, ürünlerimizi beğendiyseniz,

₺46.28 ₺27.32
5 Yıldızlıdakiler

Teamer paslanmaz çelik çapraz kolye kolye kadınlar i̇çin sevgilisi figaro zincir kolye yeni küçük çapraz dini takı toptan belirleme: ürün: çapraz kolye kolye malzeme: paslanmaz çelik miktar: 1 adet şekil: çapraz renk: çelik renk cinsiyet: kadın / erkek hediye i̇çin: kız arkadaş karısı anne kız amaçlar: hediyeler, parti malzemeleri, düğün seyahat sokak fotoğraf aksesuarları dropshipping:

₺40.02 ₺25.61
5.00 Yıldızlıdakiler

* göbek takısı tipi: piercing halkası * malzeme: paslanmaz çelik * ölçer: 14g(1.6 mm)/16g(1.4 mm) / 18g (1mm) / 20g (0.8 mm) * ağırlık: 2 g / adet * miktar: 1 adet farklı ışığa göre biraz renk farkı olabilir, farklı monitor.so sevgili bu çok küçük farkı kabul edemezseniz, siparişleri vermeden önce dikkatli olun.

₺2 272.27 ₺1 567.96
4.67 Yıldızlıdakiler

Tanım: -- hareket: nh35a mekanik otomatik hareket -- kutu malzemesi: 316l paslanmaz çelik fırçalanmış durumda -- kasa boyutu: taç hariç 39mm çap, 12mm kalınlık -- pabucu pabucu uzunluğu: 48.5 mm -- dial: kahverengi / siyah / mavi / yeşil dial ile tarih-yeşil ışık -- askı: 20mm genişlik paslanmaz çelik bilezik -- toka: katlanır toka --su direnci: 200 m -- cam: safir kristal ödeme: 2

₺44.96
5 Yıldızlıdakiler

Stokta, doğrudan satın alınabilir

₺460.37 ₺276.19
5.00 Yıldızlıdakiler

Boyut için lütfen ayak uzunluğuna göre boyutu seçin (topuktan ayağa )! farklı ülke farklı malzeme farklı boyut standardına sahiptir . yani bizim abd boyutu, avrupa boyutu sizinki ile biraz farklı olabilir. pls önce ayak uzunluğunu ölçün ve ardından buna göre boyutu seçin. ayakkabı tabanında işaretlenmiş boyut numarası, avrupa boyutu değil, çin boyut numarasıdır. renk sapmaları

₺80.43

Küçük karlar ama hızlı ciro garantili kalite daha fazlasına ihtiyacınız varsa lütfen bizimle iletişime geçin size daha iyi hizmet vermek için fiyatı ayarlayacağız alıcı ipuçları 1: önce adresinizin doğru olduğundan emin olun 2: parsel için imzalamadan önce, lütfen parselin ürünle dolu olduğunu kontrol edin hakkımızda söz veriyoruz: * sadece en iyi tüketim mallarını üretin

₺42.68 ₺29.40

25 renk düz ayakkabı bağcıkları elastik hiçbir kravat ayakabı sneakers i̇çin basit kurulum tembel ayakkabı dantel duvar metal kilit unisex bizim dükkana hoşgeldiniz, sevgili dostlar : bir sipariş verdiğinizde, lütfen aşağıdaki noktalara dikkat edin! * uzunluk: yaklaşık 105 cm * genişlik: 0.7 cm * kalınlık: 0.2 cm * malzeme: yüksek kaliteli çapraz toka * kapsam: spor, dağcılık,

₺90.29 ₺89.34

1. led çip: ws2812 5050 rgb led 2. projeler led pikselleri için çok uygundur project.it aklınıza gelebilecek tüm küçük fikirler için çok uygundur. 3. kütüphane ve kodun kullanımı ve kullanımı kolaydır. 4. uyumluluk kapsamlı compatibility.it arduino, ahududu pi vb.için çok uygundur. 5. her piksel pikseli ayrı ayrı adreslenebilir, tüm led'leri kontrol etmek için yalnızca bir arduino pinine